({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Jul i Västsverige

Fotograf: Katrin Bååth

Julbordspaket i skärgårdsmiljö

Boka ett julbord med övernattning!

Vill du ha ett traditionellt eller annorlunda julbord? Kanske kombinera årets julbord med en skön spavistelse?

Fotograf: Charlotte Berg

Jul på Kläpphagen

Kosteröarna

Festmiddag dukas upp 17.30 både fredag och lördag från 15 november till och med 14 december 2023.

På Kläpphagen tänds eldar och grillar, och det dukas upp på bästa möjliga vis. Här blir det en fest utan like. Menyn består av en massa salta, feta och dryckesglada serveringar och avslutas med en ljuvlig jul-dessert ackompanjerad med mängder med götta. 
Boka julbordspaket>>

 

Julbord på Strömstad Spa & Resort

Strömstad

Julbordspaket vid havet! Christmas Feeling med familj, kollegorna och vänner! Alla julens läckerheter – självklart så finner du skaldjur på vårt julbord och du möter våra kockar som trancherar kött och serverar andra godsaker och delikatesser. Boka julbord med logi, inklusive entré till Spa & relax, varje fredag och lördag med start den 22/11 – 14/12 2024 (och även utvalda söndagar). Boka julbordpaket>>

 

Fotograf: Karin Björk

Julbord med Piano Deluxe Christmas edition på Scandic Laholmen

Strömstad

Välkommen till västkustens bästa läge för din julfest! Kvällen bjuder på festlig atmosfär, härlig buffé med en kombination av julklassiker från hav och land, nytänkande rätter och vegetariska alternativ. Efter maten kan ni dansa och sjunga till kända låtar tillsammans med Kalle Lönn vid pianot och sångerskan Towe Birgersson. Kvällen fortsätter i vår nattklubb Oxygen!

Vi serverar julbordet fredagar och lördagar den 15 november till den 14 december 2023.
Boka julbordspaket>>

Lagunen Camping & Stugors julbordspaket

Strömstad

Möt julen i äkta skärgårdsmiljö! Upplev julstämningen i Strömstad och se Kosterhavet i den magiska vintertiden. Bo på Lagunen och följ med båten ut till Furholmen för ett klassiskt svenskt julbord i de mysiga sjöbodarna. Väl där njuter vi av bohuslänsk julmat och underhållning av Strömstads egen trubadur Fredrik Lundqvist, som framför traditionella julsånger och klassiska bohusvisor. Från Furholmen får du en fantastisk vy over skärgården och Strömstad som glimrar i fjärran. Välkommen att fira jul med oss! Bokningsbart fredagar och lördagar mellan 29 november och 14 december.

Boka julbordspaket>>